EYEBROWS

Semi permanente make-up is de oplossing voor alle brow issues. Maak je wenkbrauwen voller, breder, langer, strakker of donkerder. Vul kale plekjes op of corrigeer asymmetrische wenkbrauwen. Wil je een hogere arch of een bredere aanzet? Alles is mogelijk. We kunnen de wenkbrauwen zelfs liften of de vorm compleet veranderen. De nieuwe wenkbrauwvorm wordt tot op de millimeter uitgemeten en samen bepalen we welke vorm, kleur en intensiteit het best bij het gezicht past. Ideaal voor wie die het lastig vindt om een gelijkmatige wenkbrauw te tekenen of voor wie er iedere ochtend wakker wil worden met perfecte wenkbrauwen.


Ombre brows.png

OMBRE BROWS

Deze schaduwtechniek wordt gebruikt om wenkbrauwen voller te maken en volume te geven. Door middel van blenden en shaden wordt een ombre effect gecreëerd waarbij de in aanzet van de wenkbrauw luchtiger wordt gewerkt en zo een lichtere kleur krijgt die donkerder uitloopt richting de arch en de staart. Door diepte en definitie toe te voegen, geeft dit een driedimensionaal effect. Het resultaat is een zachte powder look zonder harde lijnen en kan zo zacht of donker worden aangebracht als gewenst. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype.


Ombre brows
3 uur €320,-


3D Hairstrokes.png

3D HAIRSTROKS

Bij deze techniek wordt de wenkbrauw, zo realistisch mogelijk, haar voor haar opgebouwd. Elk haartje wordt individueel en flinterdun, van wortel tot uiteinde in de huid gebracht met een pigmenteermachine. De 3D Hairstroke techniek geeft een wat luchtiger en transparanter effect dan powder brows. Het uitgangspunt is om een zo natuurlijk ogend eindresultaat te behalen en de wenkbrauwen meer definitie te geven. Deze techniek is met name geschikt voor het normale huidtype en minder geschikt voor de vettere of de iets rijpere huid.


3D Hairstrokes
3 uur. 320,-


Combination brows.png

COMBINATION BROWS

Met combination brows heb je the best of both worlds. Hierbij wordt de hairstroke techniek gecombineerd met de schaduwtechniek. De wenkbrauw wordt middels 3D hairstrokes haar voor haar opgebouwd en om de wenkbrauw extra volume te geven wordt de ruimtes tussen de hairstrokes opgevuld met een schaduw. Hierdoor lijkt de wenkbrauw voller en natuurlijker.

3D Hairstrokes
3 uur. 350,-