WIMPEREXTENTIONS

Een expressieve, dramatische oogopslag of juist een natuurlijke look, vooraf worden je persoonlijke wensen wat betreft de lengte, dikte en krul besproken en bekeken wat het best bij je gezicht past. De specialist werkt met ellipse wimpers. Deze flat cashmere lashes zijn soepeler, lichter, flexibeler en hebben dankzij de aangepaste vorm en betere hechting een langere levensduur. De wimperextensions worden worden één voor één op de natuurlijke wimpers aangebracht met een veilige huid- en oog wimperlijm.

Let op: het opvullen van wimperextentions is alleen mogelijk indien de set door ons is aangebracht. Indien je al wimperextensions hebt en je wilt bij ons opvullen, dan worden eerst de bestaande extensions verwijderd alvorens er een nieuwe set geplaatst wordt.

• Wimperextensions nieuwe set
• Wimperextentions opvullen na 2 weken
• Wimperextentions opvullen na 3 weken
• Wimperextentions opvullen na 4 weken
• Wimperextentions verwijderen

70,-
30,-
40,-
50,-
17,50

 

WIMPERS VERVEN

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. De wimpers worden geverfd met een een veilige wimperverf die niet schadelijk is voor de wimpers.

Lash tinting
30 min. 18,-