cadeaubon


Mooie cadeauverpakking

Wil je iemand verwennen met een heerlijke dag bij City Spa Bali? Geef dan een echt uniek cadeau en verras iemand met een bijzondere ervaring van ultieme ontspanning in Balinese sferen. Kies voor een specifieke behandeling of voor een vrij te besteden bedrag waar hij of zij zelf invulling aan kan geven. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat de gelukkige ontvanger de spa als herboren verlaat.

Neem contact met ons op om een bon op maat te verzorgen. Indien je de cadeaubon persoonlijk wilt overhandigen, kun je deze ophalen in de spa. Wij zullen het extra mooi verpakken en er een extra cadeautje bij doen. Wil je zelf ook genieten van een massage? Dan kun je uiteraard altijd een duo-behandeling boeken.

 

Last minute cadeau? Kies voor de e-cadeaubon!

Indien je niet in de gelegenheid bent de bon persoonlijk te overhandigen
of er is haast bij het geven van het cadeau, dan biedt de e-cadeaubon uitkomst. Mail ons (spabali@live.nl) het bedrag of de behandeling die je
op de gift voucher wilt vermelden. Maak vervolgens het bedrag over naar onderstaande bankgegevens en mail als betalingsbevestiging een screenshot van de overboeking zodat wij de gift voucher direct naar je kunnen mailen.

Bank:
Naam:
IBAN:
BIC:
Kenmerk:

ABN AMRO bank
Spa Bali
NL86 ABNA 0525 3907 82
ABNA NL2A
Cadeaubon + bedrag of behandeling

 
Cadeaubon 1 specimen.png
Cadeaubon 2 specimen.png