MASSAGES

Ontsnap aan het hectische, drukke stadsleven en laat je binnen korte tijd meevoeren naar een diepe staat van ontspanning brengen in Balinese sferen. Onze effectieve en doelgerichte massages verminderen stress, brengen je lichaam in balans en versterken de weerstand waardoor je beter kunt omgaan met spanning en vermoeidheid.


TRADITIONELE BALINESE MASSAGE

De traditionele Balinese massage is een volledige top tot teen ontspanningsmassage waarin facetten uit deep tissue, acupressuur, reflexologie, yogamassage & aromatherapie behandeld worden die elk hun specifieke doel hebben. De massage bevordert de bloedsomloop en spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van ontspanning. Het stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Tijdens de massage wordt een combinatie van verschillende essentiële oliën gebruikt met herstellende, kalmerende en hydraterende eigenschappen.

Traditionele Balinese massage
30 min. 35,-

Traditionele Balinese massage
60 min. 70,-


ANTI STRESS MASSAGE

Gericht op het snel wegnemen van stress en spanning. De anti-stress massage is een ontspanningsmassage die zich concentreert op de rug, schouders, nek en het hoofd, de plekken waar stress zich vaak manifesteert. Tijdens de massage worden de spieren in dit gebied weer los en soepel gemasseerd. Zo herstelt zich de balans tussen lichaam en geest waardoor stress en spanningen worden weggenomen en je binnen korte tijd effectief kunt onthaasten.

Anti stress massage
30 min. 35,-

Anti stress massage
60 min. 70,-


COCO & COFFEE SCRUB MASSAGE

Deze typische Balinese scrub bestaat uit ontspanningsmassage van het hele lichaam met een bijzonder mengsel van o.a. versgemalen Balinese koffiebonen, geraspte kokos en kokosmelk om de vermoede huid een stevige oppepper te geven. De natuurlijke olie in koffiebonen heeft een intensief voedende werking om vochttekorten aan te vullen en onregelmatigheden te verminderen. Het diepreinigende scrubmasker verwijdert dode huidcellen en brengt een frisse, nieuwe, gladde huidlaag met een gezonde glow naar boven. Voor een stevigere en strakkere huid.

Coco & coffee scrub massage
45 min. €70,-

 

KEROK MASSAGE

Bij deze eeuwenoude van oorsprong Chinese behandeling, wordt gebruik gemaakt van kruidenolie en een jadesteen om de huid te schrapen en zo blokkades in het lichaam op te sporen en te behandelen. De jadesteen is in een speciale vorm geslepen en wordt gebruikt om lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en rugklachten te behandelen. Ook welvaartsziekten zoals hoge bloeddruk, suikerziekte en een te hoog cholesterolgehalte zijn met deze therapie goed te behandelen. De behandeling ontstond in China reeds voor de acupunctuur, is pijnloos en de rode plekken op de huid verdwijnen na enkele dagen.

Kerok massage
30 min. 40,-

Kerok massage
60 min. 75,-


BALANCING PRESSURE MASSAGE

De Balancing Pressure massage is een stevige, spierklacht gerichte massage om in korte tijd het lichaam vrij te maken van triggerpoints veroorzaakt door stress, spanning en overbelasting. Waar de Traditionele Balinese massage zich vooral richt op ontspannen, concentreert de balancing pressure massage doelgericht op de behandeling van specifieke, pijnlijke knelpunten zoals blessures of opgebouwde spanning in de spieren. Bij deze massagetechniek worden duimen, vingers en handpalmen gebruikt om energiebanen te deblokkeren en overbelaste spieren los en soepel te maken. De spieren worden meer uitgedaagd om de spanning in het lichaam aan te pakken. De behandeling is bijzonder effectief bij rugklachten, migraine, zware vermoeidheid en emotionele onevenwichtigheid.

Balancing pressure massage
30 min. 40,-

Balancing pressure massage
60 min. 80,-


HOT STONE MASSAGE

Een hot stone massage is een complete lichaamsmassage die door de combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de essentiële oliën een verzachtende en diep ontspannende werking heeft op gespannen spieren, lichaam en geest. Basalt is een hard, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid, hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. Het resultaat is onmiskenbaar; de huid is zacht en glad, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd. De hotstone treatment helpt afvalstoffen af te voeren en draagt bij aan het ontgiften van het lichaam.

Hot stone massage
75 min. 90,-


LULUR KRUIDENSCRUB MASSAGE

De Lulur scrub massage is een populaire behandeling in Balinese spa’s en schoonheidssalons. Een Lulur behandeling wordt gezien als de meest luxueuze treatment die je kunt ondergaan, vroeger was deze behandeling uitsluitend voor de koninklijke familie bedoeld. Tegenwoordig is het een traditie dat toekomstige Indonesische bruidjes in de watten worden gelegd met een Mandi Lulur treatment, het is een ritueel onderdeel van de trouwceremonie. De behandeling bestaat uit een complete ontspanningsmassage met een traditioneel, handgemaakt kruidenscrubmasker. De formule wordt vers voor de behandeling bereid met Indonesische kruiden als kurkuma, sandelhout, jasmijn, verse gepureerde vruchten en gemalen noten en rijst om de huid te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Het reinigt de huid doeltreffend van talg, mee-eters en dode, doffe huidcellen. Lulur stimuleert de bloedsomloop, verwijderd dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe, maakt de huid gladder en geeft het tegelijkertijd een heerlijke geur. Het bevordert de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Na de behandeling is de huid glad, zacht en straalt het van gezondheid.

Lulur kruidenscrub massage
75 min. 90,-

 

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Tijdens de zwangerschap maakt het lichaam overuren. Op de spieren in de rug, bekken en schouders komt een steeds zwaardere belasting. De zwangerschapsmassage geeft extra aandacht aan deze spieren en zorgt ervoor dat vocht makkelijker wordt afgedreven. Vooraf worden de specifieke wensen en behoeftes van de aanstaande moeder besproken zodat de behandeling hierop afgestemd kan worden. De massage is mogelijk na de 3e maand van de zwangerschap tot een week voor de uitgerekende datum.

Zwangerschapsmassage
60 min. 75,-