RESERVEREN


ONLINE

Je kunt elke gewenste massage direct online reserveren door op de reserveringsbutton te klikken die onder elke massage te vinden is. Je wordt dan doorverwezen naar ons online boekingsysteem van Treatwell waar je de realtime beschikbaarheid kan zien en direct de betreffende massage kan inplannen. 


TELEFONISCH

Om zo goed en veel mogelijk bereikbaar te zijn, beschikken wij over een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Heb je vragen of wil je informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je te informeren en te adviseren om zo de juiste behandelingen voor je te vinden. Kun je ons niet bereiken? Soms is het erg druk. Laat dan een bericht achter, we bellen je zo spoedig mogelijk terug.


ANNULEREN

Je kunt kosteloos annuleren tot 48 uur voor je afspraak. Als je binnen 48 uur van je afspraak de afspraak annuleert zijn hier kosten aan verbonden. Op het moment dat je een afspraak maakt, blokkeren wij dit tijdstip voor jou in de agenda. Dit betekent dat erop dat moment niemand meer kan boeken. Wij brengen de volledige behandelprijs in rekening om het moment dat je niet komt opdagen voor je afspraak of binnen 48uur van je afspraak afzegt.

Te laat
Indien je later aankomt dan het ingeplande tijdstip, laat het ons zo snel mogelijk weten. Houd er, in verband met de klant die na jouw geboekte tijdslot ingepland staat, tevens rekening mee dat de de behandeling ingekort kan worden tegen betaling van het volle tarief.


Informeer ons over eventuele allergieën, blessures en ziekten zodat de specialisten hier in de voorbereiding en tijdens de behandelingen rekening mee kunnen houden.

GEZONDHEID